2008-06-30

Hälften av alliansens alla löften är i hamnSveriges främsta politiska nyhetstidning, Riksdag & Departement, är den tidning som läses av alla mediadrakars politiska redaktörer och alla ekonomiska experter. Riksdag & Departement är trots detta ändå rätt okänd bland de stora breda folklagren i Svea Rike. För att dra mitt lilla strå till den stora stacken för folkbildningen, så finns tidningen från och med idag som länk på 6 av mina 10 av mina bloggar.

Länken till Riksdag & Departement hittar du i länkbiblioteket till höger. Jag antar att du ser den lilla klockan (som faktiskt går rätt) högst upp till höger? Vandra därifrån rakt ner till du kommer till rubriken Smått och gott. Där hittar du en liten miniatyr av stora bilden ovan. Klicka på den lilla bilden så kommer du rakt in i webbversionen av tidningen.

Huvudrubriken idag är handlar om alliansens vallöften och att de fyras gäng (fru Maud Olofsson och herrarna Fredrik Reinfeldt Jan Björklund och Göran Hägglund) fortsätter att bocka av vallöften i snabb takt. Det är halvlek i mandatperioden och 70 av 131 löften är helt genomförda. Ytterligare 43 vallöften är på gång eller påbörjade, visar Riksdag & Departements genomgång. Vill du läsa om detta så är kan du klicka på den stora bilden ovan. Lätt som en plätt för dem som vill veta mer!

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,
.

Inga kommentarer: