2006-10-24

Minister hundvaktFår man gratulera Lena Liljeroth utan att riskera att göra sig enfaldig? Det är inte var dag som vår terriers kompisar blir ministrar. Men det händer tydligen ibland. För idag blev Lena Liljeroth kulturminister!

För ett antal år sedan skulle jag med två ungdomar till kanslihuset i ett ärende. Som vanligt släpade jag med mig min hund. Precis när vi var bara ett stenkast från det stora trekantiga huset kom jag på att jag några veckor tidigare rykt ihop med en väktare om det lämpliga eller olämpliga i att ta med sig sin terrier till kanslihuset där så många var rädda för hundar. Helt plötsligt blev goda råd dyra. Så med ens kom jag på att Lena Liljeroth befann sig några hundratal meter från där vi var. Raskt beslutades att fru Lena Liljeroth som själv var ägare till en borderterrier skulle få ta ansvar för mitt hundkräk under den tid som jag och de två ungdomarna träffade några riksdagsmän och kvinnor!

Andra bloggar om:
, , ,
.

3 kommentarer:

Blackout sa...

Du verkar ha en rejäl hundvakt och sådanan växer minsann inte på träd. För övrigt är Maia mycket fin och jag ska lusläsa hennes sida. Det verkar vara en ras som passar mig, lagom stor och robust till tusen. Efter att ha haft stor hund ska det bli skönt med en smidigare 4-bening. Nästa vecka ska jag titta på irländare men valp blir det inte förrän till sommaren. Tack för att du kommenterade!

Anonym sa...

Hej Max.
Känner du alla :-)

Johanna sa...

Nu har jag besökt Maias mysiga hemsida. Hon är ju en sällskaplig och snäll hund som är lätt att hanterar. Hon går ju också bra ihop med andra hundar utom fjollhundar. Men vem gör det :-)