2006-10-26

The good old daysIdag har jag varit i tvättstugan. Det var en besynnerlig upplevelse. Det tog flera timmar innan allt var klart. Jag försökte vara lite duktig medan maskinerna gjorde grovjobbet. Tog tag i tocket där som bara väntat i åtskilliga år på att bli ombesörjt. I garderobens allra innersta skrymsle hittade jag en låda med fina gamla minnen. Bland annat min gamla Tidegärd och en låda med visitkort från förr. Mitt i allt bestyr fick jag ett mejl från Erik Sjöstedt som skrev: ”... jag har för övrigt länkat din blogg också, eftersom den är både trevlig, rakt fram, och väl uppdaterad”. Sen ringde tiduret och påstod att tvätten var klar.

Att vara i en tvättstuga var ingen rolig upplevelse. Det var ett himla oväsen på maskinerna och en värme i torkrummet som kunde ha fått en Saharisk beduin att söka skugga. Jag tänker därför försöka övertala min hustru att vi i fortsättningen skall leja ut göromålen i tvättstugan.

Andra bloggar om:
, , ,
.

1 kommentar:

Blackout sa...

Visst är det trist med tvätt och oväsendet från maskinen men jag är tacksam för att slippa klappa och skölja för hand i bäcken ;-)

Vilken fruktansvärd gevärshändelse ni var utsatta för, jag läste artikeln med fasa. Hoppas att ni känner er trygga nu!