2009-10-29

Två skäl varför den nya Kristdemokratin skrämmer mig!Så här presenterar sig Sofia Modigh på sin blogg: "Är för närvarande ledamot i styrelsen för Kristdemokraterna Södermalm, vice ordförande i det Svenska Sällskapet för Nykterhet och Folkuppfostran och ledamot i förbundsstyrelsen för Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle."

”Det finns grupper som vill luckra upp FN:s narkotikakonventioner, t ex genom att avföra cannabis från klassningen som narkotika. Det finns också organisationer som verkar för att opiatberoende personer ska få sin drog på recept. Dessa krav drivs främst av missbrukare som inte vill sluta använda sin drog. Ibland förs deras talan av andra, men deras önskan är att missbruket ska accepteras.” Min första reflektion är att människan måste sakna något elementärt i skallen. Sofia är ju inte klok!Det här musikbildspelet tillägnar jag alla dessa unga som hamnade i helvetet redan innan de dog och till alla dem som vi svek eller inte eller inte ens orkade tänka på att hjälpa och till alla dem vi lämnade vind för våg i ett värre helvete än det helvete vi ens kan föreställa oss i livet. För alla dessa bröder och systrar som blev döpta men inte konfirmerade har jag gjort den här videon, eftersom alla förtjänar att bli ihågkomna.

Se på min video med en stor ödmjukhet eftersom nästan alla personer i videon sedan länge är döda. Några av dem blev mördade. Andra dog av sjukdom, självmord eller överdos. Man kan med säkerhet säga att alla de som dött, dog en missbruksrelaterad död. Ett litet fåtal blev nästan gamla. De flesta fick aldrig bli vuxna eftersom de slutade leva i unga år.Efter att ha missbrukar amfetaminer och opiater i 11 år fick jag metadon under 14 år, från 1977 till 1991. Några år senare (1995) gick jag med i ett litet parti som hette Kristen Demokratisk Samling (KDS) och som senare bytte namn till Kristdemokraterna (kd). Längre fram var jag med och lade grunden till tre helt nya lokalavdelningar, nämligen Skarpnäck, Farsta och Enskede-Årsta. Året 1999 blev jag gruppledare för Kd i Skarpnäck. Utan min förskyllan blev min fruga ordförande i Skarpnäck.

När jag läser vad Modigh skriver om de grupper och organisationer som verkar för att opiatberoende personer ska få sin drog på recept främst består av missbrukare som inte vill sluta använda sin drog går jag i taket. Om det här är den Nya Kristdemokratin vill jag inte vara med!


Det finns andra Kristdemokrater som pratar och snackar, som exempel Kristdemokratiska Ungdomsförbundets rättspolitiske talesman, fröken Sara Skyttedal som den 4 augusti 2009 publicerade en debattartikel om att Vi borde byta perspektiv och höja straffen på diskussions och nyhetssajten Newsmill. "Vi måste utgå ifrån brottsoffrets perspektiv och kräva höjda straff som kan ge brottsoffret återupprättelse."

Vadå upprättelse? Sara Skyttedal har väl ingen rätt att kräva höjda straff, det vill säga längre straff, i mitt och andra brottsoffers namn? Jag har aldrig någonsin krävt att idioten som försökte skjuta ihjäl mig med hagelbössa skall ha ett långt straff. Jag har krävt ett erkännande, inget annat! Kd har helt uppenbart tappat fotfästet i kriminalvårdspolitiken som i så många andra frågor. Den nya Kristdemokratin skrämmer mig!

Läs även andra bloggares åsikter om kd:
, , ,
.

4 kommentarer:

Carl Johansson sa...

Sofia Modigh och Sara Skyttedal känner jag inte alls till, men påminner de det minsta om Ella Bohlin så är det skrämmande nog. Kyrkliga Barbiedockan hela dagen. Yta och inget djup.

Otto Skorzeny sa...

Hej, jag gillar inte heller Kristdemokratiska ungdomsförbundets syn på rättsfrågor, de ska ha en debattartikel i kommande nummer av Kristdemokraten. Tidningen Kristdemokraten ska ha en serie snart, om just detta: Vad är de nya Kristdemokraterna och låta olika personer och falanger komma till tals.

Att Kristdemokratiska ungdomsförbundet gått åt höger och blivit konservativt är väl odiskutabelt, men alla håller inte med. Vissa har lämnat förbundet just därför.

Allt gott önskar Otto

Max Hobstig sa...

FÖRSLAG TILL KDU MOTTO

Lag och ordning och fler poliser!
Längre straff, isolering och straffarbete!
Skall det vara så jävla svårt att förstå ditt eget bästa?
Kristdemokraterna allierar sig med Sverigedemokraterna!

- - -

FÖRSLAG TILL NY KDU-HYMN

Efter alla år av lögner och förnedring
Folk förlorar tron på livets mening
Politiker fifflar pengar och riksdagen är tom
Hycklare styr Sverige mot undergång

Arbetslöshet och dekadens
De folkvalda visar sin inkompetens
Än en gång stolt nation står vid gravens rand
Du gamla du fria - Sverige står i brand

Du gamla, du fria, du fjällhöga nord
Vem styr Sverige mot detta nationella mord?
Du gamla du fria Sverige fosterland
Svensken måste vakna - Sverige står i brand

Våldtäktsmän går fria i Sverige idag
Då en kvinnas nej ska tolkas som ett ja
Lag och ordning existerar inte mer
Dekadansen breder ut sig mer och mer

Narkotikan skördar nya offer varje dag
Innehav av barnporr skyddas av en lag
Mördare går fria om de skyller på varann'
Du gamla du fria - Sverige står i brand

Sverige står i brand
Sverige står i brand
Vårt fosterland står i brand!

Curre sa...

Tjena Pirat!
Det skrämmer mej oxå!