2009-01-11

Ett bildspel med Alf T Samuelsson och Maia HobstigDet har nu gått ett år och två dagar sedan Alf T Samuelsson blev lagd i sin grav. Det är med stor ödmjukhet jag tänker på honom eftersom han var en av mitt livs hjältar. Få människor och ingen politiker har betytt så mycket för mig som Alf gjorde under de år vi vandrade tillsammans på jorden. Det är stort att kunna säga att han redan i livet var en ikon för mig. Samma år som Alf T Samuelsson lämnade jordelivet dog en annan bolltokig kamrat, nämligen min hund Maia. Bildspelet ovan tillägnar jag de två som givit mig var sitt perspektiv på tillvaron. Alf för att han var en helt enastående man och Maia för att hon var min kamrat i livet.

Klicka dig till Hammarby IF

Ett av mina märkligaste, om än mest betydelselösa, minnen jag har av Alf är en dag under hans sista sjukdom. Jag hade tagit med mig en Bajen-tröja (Hammarby IF) till honom för att göra honom glad. Han tittade på mig som om han inte förstod min vänskapliga gest. Alfs hustru Ewa Samuelsson viskade till mig att hennes make var en inbiten Djurgårdare sedan födsel och ohejdad vana. Och jag som trodde att alla höll på Bajen!

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint!! Jag saknar Affe.

Anonym sa...

Affe var en helt underbar person.
Han hade väl allt??
Jag saknar honom otroligt mycket,
han ställde alltid upp när man behövde hjälp oavsett vad det gällde. Han hade också alltid någon rolig historia eller kommentar att komma med :-)
Enda nackdelen var väl att han var Dif:are, men jag tror att han höll lite på bajen också :-).

Fint att Du hedrar hans minne här på nätet! Vi glömmer aldrig Affe!!!

Bajensupportern