2008-10-26

Dr. Phil fick mig nästan att börja gråtaJag vet inte om psykologen och doktorn Phillip C. McGraw, även kallad Dr. Phil, sitter inne med lösningen på våra sociala och psykologiska världsproblem. Mitt klena förstånd har han i vart fall en förmåga att beröra. Nu på morgonen hade han ännu ett program där opiater stod på dagordningen. En ung vacker kvinna hade på några år förvandlats till ett mänskligt heroinvrak utan någon annan framtid än total förnedring för att till sist dö den döden som ett heroinberoende alltid slutar med.

Eftersom jag känner till problemkomplexet kring opiaterna bättre än de flesta så tar jag mig rätten att säga att Dr. Phil nästan får mig att börja gråta av tacksamhet över att han finns. Skillnaden mellan Dr. Phil och de flesta i hans yrkesgebit, är att han inte jönsar med sina klienter utan säger som det är med en auktoritet som är häpnadsväckande rättfram.Det här musikbildspelet tillägnar jag alla dessa unga som hamnade i helvetet redan innan de dog och till alla dem som vi svek eller inte eller inte ens orkade tänka på att hjälpa och till alla dem vi lämnade vind för våg i ett värre helvete än det helvete vi ens kan föreställa oss i livet. För alla dessa bröder och systrar som blev döpta men inte konfirmerade har jag gjort den här videon, eftersom alla förtjänar att bli ihågkomna.Se på min video med en stor ödmjukhet eftersom nästan alla personer i videon sedan länge är döda. Några stycken blev mördade. Andra dog av sjukdom, självmord eller överdos. Man kan med säkerhet säga att alla de som dött, dog en missbruksrelaterad död. Ett litet fåtal blev nästan gamla. De flesta fick aldrig bli vuxna eftersom de slutade leva i unga år.

Läs även vad andra bloggare anser om:
, , , , , , , , , , , , ,
.

1 kommentar:

kvinnotankar sa...

Tack för titten i min blogg. Jag har inte orkat titta på videon. Eftersom min bror dog i detta så väcker det för mycket tankar.
Ha det gott och ge aldrig upp