2008-07-31

Tankar i tiden om stollar på Facebook

Virtuella brudar utan hjärna

En del stollar på Facebook tror att livet går ut på att lägga till flest erotiska applikationer i sin profil. Den användare som har den mesta erotiken och de flesta virtuella brudar att chatta med innan systemet pajar, vinner första pris. Det är som om naturmetoden inte längre skulle fungera, trots att spelet mellan hane och hona av homo sapiens fungerat i mer än sju miljoner år. Jag undrar vad Malena Ivarsson säger om sånt?

Jag kommer ihåg den där grejen som Lenny Bruce berättade om, när han och hans polare John Hovawart varm sommardag hade stått på en bro och spanat in alla brudar som passerade. Deras kommentarer var som när bönder kommenterade kossor på en djurauktion. John höll på att få stroke när fyra brudar kom gående mot den som mannekänger på catwalken. John hade aldrig sett något liknande. Han stirrade som en debil idiot på brudarna och viskade till Lenny att den där gräddbakelsen med plåster på tuttarna skulle man ha som privat hushållsassistent.

Lenny uppmanade honom att fråga konditoribruden om hon ville gifta sig med honom eftersom John hade en hyfsad lön och skulle kunna ta hand om både tjejen och det eventuella resultat en natt på Hilton skulle kunna bli om det begav sig. John tittade förvånat på Lenny och svarade: Gifta mig med den där horan som går på stan i nylonstrumpor och visar tuttarna; är du inte klok? Lenny replikerade blixtsnabbt: Men du sa ju att du ville ha henne som hushållsassistent. Du måste för fan säga vad du menar, annars menar du ju inte det du säger! Har du problem med din egen kärring så får du väl snacka med henne innan du börjar snacka om en ny hushållsassistent! Nån jävla ordning måste det vara!
Lenny Bruce Without Tears

Lenny Bruce, USAs dåliga samvete, var en kontroversiell amerikansk ståuppkomiker under 1950- och 1960-talet. Filmen om Lenny Bruce Without Tears ger oss ovärderliga tidsdokument över en ståupparartist vars liv och komik blev ett, i ett land där man inte fick skämta om vad som helst. Fred Baker tillägnade filmen Ingmar Bergman, som själv köpte filmmaterial från Baker för en aldrig gjord TV-special om Bruce.

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,
.

Inga kommentarer: