2007-11-05

Pol Pot är död men Paul Pot leverIn på scenen kommer en lite töntig kille. Juryn har roligt åt tönten ända tills töntrn öppnar truten. Efter tre sekunder stannar världen eftersom en ny Caruso visar vad han kan. Håren reser sig i nacken på alla. Publiken jublar och juryn blir så osäker att man skäms för dem.

Jag brukar inte titta på TV-program som IDOL eftersom det i själva konceptet ingår att juryn skall kränka deltagarna så att publiken får någon att skratta åt. Men det finns en regel som säger att det en gång vart tusende år inträffar att människor som är till för att skrattas åt får alla sina belackare att sätta gröten i halsen så till den milda grad att halva världen faller i gråt. Tänk på det, alla ni som vill ha roligt på andra människors bekostnad. Klicka nu på filmen och döm själv på det ni hör!

Nytt: , , , , , ,
.

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det här är vad jag brukar kalla ett riktigt "ståpäls-moment". När håret reser sej både i nacken & på övriga kroppen för att man njuter så innerligt av att höra hur denna människa kan förmedla så mycket behag och känslor så att man bara storknar.

Så tycker jag väldigt mycket om Daniel i det svenska Idol också. Just bara för att han förmedlar en äkthet och en ödmjukhet som inte är så vanligt ibland artister idag. Dessutom så sjunger han jävligt bra:O)

Tommy sa...

Amatörsångaren och mobiltelefonförsäljaren Paul Pott fick sitt genombrott i den brittiska motsvarigheten till Idol med sin tolkning av Nessun Dorma.

Anonym sa...

Ingen har väl undgått att höra talas om Paul Potts, mobiltelefonförsäljaren som vann Britains Got Talent 2007. Han har brottats med dåligt självförtroende och mobbats under uppväxten men ställde mot all förmodan upp i tävlingen. Och sjöng skiten ur alla andra. När jag hör honom sjunga Puccinis “Nessun Dorma” stannar världen omkring. Han har en otrolig pipa helt enkelt. Här är hans första framträdande i BGT:

Johannes sa...

Är det rätt av en skribent som kallar sig för "Kristdemokraten" att gå ut och kalla någon annan för en tönt? Står det inte i biblen att man ska respektera och behandla alla lika? Tycker du borde tänka på ditt ordval? Kanske ser andra dig på ett annat sätt än vad du själv kan ana i din vildaste fantasi. En tanke bara.
Mvh/Johannes